Skip Navigation
  • Text Size: A A A
  • Print
  • Email
  • Facebook
  • Tweet
  • Share

National Vaccine Advisory Committee (NVAC) Meeting

Public Teleconference
Draft Agenda
Current as of February 15, 2010

Friday, February 26, 2010 3 - 5 pm EST


Participants call-in: 1-888-677-1385, Passcode: NVAC

Federal Register Notice  (PDF - 48KB)

Letter from the Chair to the Assistant Secretary for Health, RE: NVAC – February 26, 2010 Meeting

Minutes

Time

Topic

Presenter

 

3:00 pm

Introduction (5 minutes)

Dr. Gus Birkhead (NVAC Chair)

 

3:05 pm

Report of H1N1 Vaccine Safety Risk Assessment Working Group (VSRAWG)(20 minutes)

Dr. Marie McCormick (NVAC)

Dr. Dan Salmon (NVPO)

 

 

3:25 pm

NVAC Recommendation on state and local health department sustainability (25 minutes)

Dr. Gus Birkhead (NVAC Chair) 

3:50 pm

NVAC Recommendations on the National Vaccine Plan Prioritization in the National Vaccine Plan (45 minutes)

Dr. Gus Birkhead (NVAC Chair) 

4:35 pm

Public comment (5 minutes)

 

 

4:40 pm

Summary / wrap-up / next steps (5 min)

Dr. Gus Birkhead (NVAC Chair)

 

4:45 pm

Adjourn

 

 

Questions: e-mail: nvpo@hhs.gov or call (202) 690-5566

NVAC Website: http://www.hhs.gov/nvpo/nvac/